Natti<3

Har nyss duschat och fixat naveln som är infekterad..(igen) Så nu ska jag dra och käka ngt, sen lägga mej.. är helt jävla död"/ och måste vakna tidigt imon. Öh hatar!-.- så det blir nog sista inlägg för idag, men ska försöka blogga lite innan jag åker till prao imon! annars hörs vi efter jag har slutat:) Puss! sov gott♥

Hemma från stan:)

Hade en underbar dag idag! vakna runt 10,åkte med mamma till skärholmen hon va hos doktorn sen käka vi lunch:) allt gick så bra där! efter det åkte jag till tc och möte Jonte, Felicia och Emelie :) vi gick till plattan möte Camilla, Jonathan och Sammy.. OMG säger jag bara-.- jaja sen rulla vi till kungsan och åkte skridskor! haha:) lyckades ramla en gång:( buhuh.. Sen kom Alania och Hanna så vi stack till donken och Camilla stanna med dom.. I donken träffa jag min storebror som trodde jag va hans slav eller ngt-.- sug.. Och nu är jag hemma igen :) mysigt.. Är skit trött och imorgon blir det att vara pigg i jobbet..
Fler bilder kommer sen..

Emelie,Jonte,Felicia&jag♥

Söta Felicia&Jonte♥

Godmorgon..

Förlåt för jag inte har bloggat igår men var verkligen skit sur och inte på humör.. hände massa saker som jag inte tänker ta upp i bloggen.
Iaf, idag är jag ledig.. gud va skönt! men ändå inte.. jag gillar att jobba på olearys.. men jaja, ska snart fixa mej sen åka till skäran och shoppa lite:) efter blir det stan med några så de blir mysigt!
Berättar om helgen senare, måste bara säg att den var underbar! tack vore Catte älskling♥


Lite ego av claudia:)

Just nu är lina på väg hit:) ska möta henne vid bussen snart, så vi ska nog bara snacka som alltid:) så bloggar mer innan jag går och lägger mej för just nu kommer jag inte på något att blogga om :) Puss♥

 


Förlåt!

Har inte hunnit blogga:( sov hos Catte igår och vi hade skit roligt! verkligen underbart!
På morgonen när vi vakna så städa vi, fixa väskan och packa. Sen fick vi skjuts till bussen och åkte till stan:) där lämna Catte mej till tåget och jag åkte hem :)Just nu sitter jag här men släkten, första advent idag så vi ska snart äta middag:)
Imorgon är det måndag, jobbet ingen"/ orkar verkligen inte! men är tvungen.. Så måste vakna tidigt igen.. öh! jag hatar det.. jaja men boggar mer senare:) puss, vi hörs sen!♥

Tjena..

Catte är på väg hit:) och jag har nyss städat och nu ska jag gå och käka:) sen ska jag möta catte vid tåget! vi ska vara i brottby lite som sagt sen stan.. skulle vara fest men de blir inget eftersom mami är fortfarande sjuk:(
Jaja ville bara uppdatera lite! så nu ska jag iväg och äta, bloggar mer senare.Puss vi hörs♥

Godnatt!

Har nyss tagit ett varm bad med tända ljus.. hur mysigt som helst! tycker ni också ska göra de, bäst när man har många saker att tänka på!:) Så nu känner jag mej så fresh och redo för sängen.. men nej nej det är fredag så ska vara inne på data lite och vara social med folk på msn :) men kommer säkert inte orka blogga sen så vill skriva Puss&Godnatt nu!♥

Claudia genom månader..

Bara för jag har tråkigt..
Januari..

Februari..

Mars..

april..

Maj
..

(Bilden börjar skrämma mej lite;o)
Juni..

Juli..

Augusti..

September..

Oktober..

November..

och december har inte kommit än..♥

Kärlek♥

Tjah! börjar inlägget med en underbart fin låt!:)

Kom hem från praon typ 5.. pappa hämta mej från stationen och vi åkte direkt till Tumba och handla.. Älskar att handla med pappa, han bryr sig inte va jag tar för varor så köpte massa gott! Godis, ben&jarrys osv..:) imorgon sover Catte här, har saknat sötnosen! Men innan det ska jag kanske träffa linus:) Har saknat honom också!:) så de blir kul.. Så tror inte det blir så bra uppdatering.. kommer nog inte hinna vara inne på data, jag å Catte ska först vara i brottby lite, sen åker vi till stan. Stockholm är så jävla fin på kvällen så man måste juh ta en kvällspromenad?:) Haha juste!

Ami:Claudia! ta av dej tröjan!

Jag: haha what?:o

Ami: haha asso jag ska kolla hur man tvättar den eftersom de står inget på min..

Blev lite skrämd men men..;) Nu ska jag sätta på nån film och göra mej tjock med godis! hörs sen♥

Öh sommar! saknar..


Godmorgon!

Har vaknat 07:00 och är nu klar.. ska till tåget som går 25 över så¨måste börja rulla snart..
Det är skit mycket snö där ute:o så venne hur jag kommer lyckas komma fram till kista.. så önska mej lycka till!;)
jaja.. har inget och blogga om just nu så Puss.. hörs senare:)♥

Godnatt!

Skulle göra tidställd inlägg men de gick åt helvete.. blogg.se vägrade att funka..
Så ska blogga nu ist! Jag har nyss duschat och är nästan redo för imorgon.. måste bli lite piggare bara men de går att fixa genom att sova! haha.. så nu ska jag göra de.. eller först ska jag sätta på nån film, vara social med älsklingen och äta upp min Areo som jag också köpte idag:) Puss&Godnatt!♥

Glöm inte pennan hjärtat! (hon vet va jag menar)

Tråk..

Vet ni? De känns som mina läsare börjar komma tillbaks! bra va?:) hade runt 40 idag och har börjat blogga igår så va mer vill man ha? jo.. sin älskling bredvid men de går inte direkt nu :( buhu..
Iaf, har sjukt jävla tråkigt!! ligger i sängen med data i knät, godis bredvid och musik på.. Kul! not-.-
jaja.. de är fredag imorgon! de gör mej iaf glad, sista dagen på jobbet den här veckan och ska kanske träffa Robin och Jonte med det är inte säkert :) så vi får se va som händer imorgn..
Jaja nu ska jag dra och duscha och käka.. åt bara pommes idag, hann inte med något annat"/ så är jätte hungrig"/
Så ska försöka blogga innan jag lägger mej, Puss♥

bjuder på den fula bilden..

Jag älskar dej♥

Glad?

eller har humorsvängningar! är både sur,arg,ledsen,glad.. haha! iaf:) kom hem för ungefär 30min sen? mamma ligger sjuk i sängen så det blir ingen middag:( Krya mamma!♥ Det var rätt lugnt på prao, eller ja.. stress hade man också! alltså en från disken som jag inte kommer ihåg va han heter börja helt plötsligt skrika på mej? ehh jag sket i han å gick ut så kom snälla koken och börja skrika på han också! försvar alltså.. haha! snart kommer pappa hem så vi ska åka till tumba, vi ska hämta ut recepten åt mamma och köpa godis till moi:D har jätte ont i magen och känns som jag kommer spy.. men tjejvecka är på väg så inte konstigt.. I hate this!
förresten? kan nån fixa header åt mej..? är inte så nöjd med den jag har nu, men va bara tvungen och ha nån ny"/

I love you boy..♥



Jag skojade bara..

Haha, börja sakna bloggen så tänkte att jag ska börja blogga igen! va tycker ni om det? Låter det som en bra ide?:)
Iaf.. Den här veckan(och nästa) är jag ute på prao så uppdateringen blir inte så himla bra men ska försöka blogga så mycket jag bara kan! Börjar 09:30 och slutar 16:00 varje dag så blir skit trött när jag kommer hem.. Plus att jag praoar på Olearys som ligger i kista.. ungefär 1 timma från Huddinge så det tar lite tid att komma hem"/ Men jag klarar mej! Det är skit roligt där, jätte trevlig personal.. lite stress men de är nog de överallt:)
och så börjar skolan snart också.. Men bara i två veckor sen blir det Polen fan va underbart!! äntligen åker man bort här i från! från den skit kalla Sverige till den mindre kalla Polen :)
Jaja men nu ska jag gå och duscha, äta sen sova! måste vara pigg imorgon! Puss♥


För han ska jag, göra det tusen gånger om!

RSS 2.0